De binnenstad van Groningen wordt klaar gemaakt voor de toekomst. Een binnenstad die aantrekkelijk is, bereikbaar en gastvrij. Voor bezoekers, bewoners en mensen die er werken. Voor gezinnen met kinderen, maar ook voor ouderen. Een leukere, mooiere en gezondere binnenstad voor iedereen. Vooral de voetganger krijgt daarbij meer ruimte dan nu. Het merendeel van de projecten zal over ongeveer 5 jaar klaar zijn. De projecten voeren we uit onder de noemer Binnenstad 050 – ruimte voor jou.

Studio Plakband heeft de pitch gewonnen rondom dit omvangrijke project. De pitch bestond uit het ontwikkelen van een visuele identiteit, campagne en slogan. Dankzij een originele presentatie, een campagne die de opdrachtgever kon verrassen en laten lachen mogen wij deze opdracht uitvoeren komende jaren. 

Wij zijn dan ook erg trots dat wij de komende jaren de communicatie rond dit project mogen realiseren en de binnenstad van Groningen mogen verassen met bijzondere uitingen en guerrilla acties.  Hou het in de gaten!

BEZOEK WEBSITE