Het Concerthuis is voor echte levensgenieters. Hier vind je ultieme ontspanning in een ongedwongen omgeving. Een constante factor is foodsharing, de hele dag door meerdere gerechtjes proeven, zonder regels. Neem een koffie van onze huisgebrande bonen of kies voor één van de zorgvuldig geproefde bieren. Deze komen uit de hele wereld, maar vooral van brouwerijen uit Nederland. We hebben betere wijnen, bijzondere limonades, huisgemaakte ijsthee en de frisdranken zijn net even wat anders. En vergeet niet, alles kan en alles mag bij Het Concerthuis!

Wij gingen aan de slag met identiteit, pre-campagne en post-campagne. We hebben de identiteit als basis gebruikt van alle uitingen. Hip, brutaal en vet! zijn de belangrijkste geïntegreerde kernwaarden. Tijdens de eerste promotierondes van Het Concerthuis werden Groningers door middel van plak-tattoo’s en stickers geleid naar de locatie in de Poelestraat, waar men oog en oog kwam te staan met een enorme koeienkijkdoos. Door te spieken door het achterste van de koe gaven we steeds iets meer prijs van de identeit van het Concerthuis, en dus wat men kon verwachten. Op social media ging kijkdoos koe ‘Evert’ het beoogde eigen leven leiden. Na de opening was de toon snel gezet en doordat de inrichting, uitstraling en menukaart van het Concerthuis direct op de identiteit passen zat direct de juiste doelgroep op het terras. Het nieuwe concept was omarmt en tot op heden nog niet los gelaten.

Het Concerthuis is een van de best lopende horeca van Groningen, en blijft vernieuwen steeds vernieuwen. Dit doen ze door middel van de menukaart die blijft lokken en het aanbod van aparte drankmerken.