Groningen is niet alleen een talentvolle studentenstad; ook op het gebied van onderzoek, innovatie en ondernemerschap loopt de stad voorop. Een échte “City of Talent” dus. Elk jaar opent City of Talent een online expositie voor talent uit Groningen. Deze expositie is tevens een online wedstrijd; het Groninger talent met de meeste stemmen wint een mooie prijs. In de editie van 2015 gaat de online expositie samen met een awarenesscampagne. Het doel is dat elke Groninger bewust wordt van het wonen, werken en leven in ‘the City of Talent’. Daarnaast inspireert de campagne tot unieke initiatieven, interessante onderzoeken en beeldschone kunstwerken.

Om dit gegeven onder de Groningers te brengen ontwikkelden we de ‘Talent-ben-je-zelf spiegelposter’, de reizende-expositie-kubussen, een grootschalige online campagne en de hoofdprijs van de online expositie; namelijk, een week lang een showcase in het gerenommeerde Groninger Museum.

Uiteindelijk is en 10.000 keer gestemt. Is de website 30.000 keer bekeken en zijn er via social media 300.000 mensen bereikt.

BEZOEK WEBSITE