IMOR is de Landelijke Instelling voor Maatschappelijke Ondersteuning en Rehabilitatie. Wij zijn er voor mensen die om welke reden dan ook diep in de problemen zijn geraakt en nergens anders terechtkunnen. Denk aan dak- en thuislozen, verslaafden, ex-gedetineerden, mensen met psychische problemen of schulden. Vaak zien we een combinatie van problemen. En omdat problemen nooit op zich staan, stemmen we onze aanpak altijd af op iemands situatie en omgeving, die per regio enorm kan verschillen.

Studio Plakband werkt sinds 2012 voor LIMOR. Wij hebben voor LIMOR  o.a. de branding, communicatie strategie en website ontwikkeld en houden ons bezig met (bijna) dagelijkse klussen omtrent de communicatie van dit nationale georiënteerde stichting.

Dagelijks? Een kleine greep uit onze werkzaamheden van LIMOR afgelopen jaren: Jaarverslagen, rapporten, huisstijlboeken, uitnodigingen, website, campagnewebsites, studieboeken, Social media huisstijl, socials, advertenties kranten, advertenties web, extra interne huisstijlen, vormgeven intranet, interne campagnes, externe campagnes, congresmaterialen, presentatiematerialen, beurspresentatie materialen, promotiefilmpjes.. noem maar op..

BEZOEK WEBSITE