Meer dan 4.000 onderzoekers en medewerkers en een paar honderd ondernemers werken op Zernike Campus aan innovatieve oplossingen die de toekomst nodig heeft. Dagelijks ontwikkelen ruim 35.000 studenten zich hier tot professionals bij de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen. Voor de circa 150 bedrijven vormen de hightech faciliteiten en de samenwerkingsmogelijkheden een uitstekende voedingsbodem voor hun producten en diensten.

Zernike Campus heeft Studio Plakband gevraagd om een campagne te bedenken rondom het event Campus Live. Campus Live is een event, waarin het bekende en onbekende van de Campus wordt besproken. Van gave ideeën, slimme producten en innovatief onderzoek tot de toekomstige inrichting van de Campus.
De vereisten van de Zernike Campus was dat de campagne compleet anders moet zijn dan hun bestaande campagnes. Daarnaast moet het gedurfder en meer uitgesproken.
Studio Plakband ontwikkelde de branding, website, offline campagne van Campus Live. Waarin zoals je kan bekijken veel bijzondere slogans zijn gebruikt. 

BEZOEK WEBSITE