Het LPB is een netwerkorganisatie van en voor professionals die werkzaam zijn in de wijkaanpak. Regisseurs, pioniers, intermediairs, bruggenbouwers, voorlopers … wijkambtenaren die op zoek gaan naar de grenzen van hun vakgebied – en die over de grenzen heen kijken. De belangrijkste doelstelling van het LPB is het samenbrengen van vakgenoten en het uitwisselen van kennis over en ervaring met wijkgericht werken.

Kennisdelen via de oude website ging niet meer. Het was een mengelmoes van verouderde en onvindbare informatie. We kregen daarom carte blanche om het roer helemaal om te gooien.

We ontwikkelden voor LPB een website gebasseerd op (semi)flexibele informatieblokken. Deze blokken zijn zo geprogrammeerd dat je als LPB lid vaak een compleet nieuwe homepage heb met nieuwe informatie en als redacteur een makkelijk systeem op de achtergrond zodat je de informatie precies kunt plaatsen waar jij dat wil.

Daarnaast zijn hebben we een kennisdelingstool ontwikkeld. Je kunt hier zelf stellingen en vragen naartoe sturen en reageren op de inbreng van je LPB genoten. Om leden beter te verbinden hebben we de inlog met Linkedin gedacht. Dus geen extra nieuw profiel aanmaken maar gewoon reageren en insturen door middel van je eigen Linkedin. En om deze mensen nog beter te verbinden hebben LPB life in het leven geroepen. Deze pagina koppelt alle LPB accounts en #hashtags van het LPB tot één pagina.

BEZOEK WEBSITE